Hoe ziet de rijopleiding eruit?

Tijdens de rijopleiding wordt er aandacht besteed aan de leerling die zich bij de rijschool heeft aangemeld. De lessen worden methodisch gegeven en zijn persoonsgericht. De rijopleiding wordt in fasen verdeeld. De vorderingen van de leerling worden netjes bijgehouden en kan men zelf volgen op de instructiekaart.

Eerste fase

In de eerste fase wordt de beheersing van de auto en de bediening van het mechanisme aangeleerd. Dit wordt op een veilige en prettige plaats gedaan zodat je je volledig kunt richten op de beheersing van de auto. 

Tweede fase

In de tweede fase komen de bijzondere verrichtingen aan bod, zoals een keeropdracht, parkeeropdracht, stopopdracht en meer. 

Laatste fase

In de laatste fase komt het zelfstandig rijden aan de orde. In deze fase is de leerling bezig met het autorijden en het geleerde op een veilige manier en binnen de regels van het verkeer uit te voeren.

Examen

Als alles volgens de exameneisen goed is aangeleerd, kan de rijschool een aanvraag doen voor het praktijkexamen, dit in overleg tussen de kandidaat en de rij-instructeur.

Nog vragen?

Heb je ons nodig?

je kunt met de onderstaande gegevens contact met ons opnemen

Over ons

Prins Constantijnstraat 104

7061 XE Terborg

+31 6 54235495

cozay1966@gmail.com

Wil je ons volgen?

Copyright © 2022 Rijschool Content.